Vraag uw DHI-subsidie aan vóór 1 november. Mis de deadline niet!

Gepubliceerd op:
24 september 2024

Bent u van plan om subsidie aan te vragen voor uw demonstratieproject, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsproject? En wilt u dat we uw aanvraag dit jaar nog beoordelen? Doe uw DHI-subsidieaanvraag dan vóór 1 november.

ondernemende-vrouwen-subsidie-financiering

Financier tot 70% van uw project met DHI

De DHI-subsidieregeling dekt 50% tot 70% van de kosten van uw demonstratieproject, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsproject. Het subsidiebedrag dat u ontvangt, is afhankelijk van de volgende factoren:

  • de gekozen module;
  • of de activiteiten plaatsvinden in een fragiele staat, of in een land waar Nederland een brede ontwikkelingsrelatie mee heeft (maximaal 60% van de kosten). Bekijk de landenlijst;
  • of uw technologie bijdraagt aan de vergroeningsdoelen, zoals het beperken van de snelheid van klimaatverandering of de transitie naar een circulaire economie (maximaal 70% van de kosten). Download het toetsingskader

Quickscan

Uw aanvraag begint altijd met het invullen van een quickscan. Daarna stuurt u de ingevulde quickscan per e-mail naar ons toe. Wij laten u vervolgens binnen 2 weken weten of uw project voldoende aansluit bij de subsidieregeling. Dit is geen bindend advies, maar geeft wel aan of uw aanvraag kans van slagen heeft. U vindt het volledige stappenplan voor het aanvragen van DHI-subsidie op onze website.

DHI in de praktijk

Bent u benieuwd hoe andere ondernemers gebruikmaken van de DHI-subsidieregeling? Lees dan het succesverhaal van Genap. Dit bedrijf onderzocht met DHI of het voor hen rendabel is om een vestiging in India te openen. Of lees het verhaal van 360Outspoken; zij realiseerden dankzij de DHI-subsidie een succesvol demonstratieproject in de Verenigde Staten. 

"We zijn ontzettend blij met DHI en de ondersteuning. Het heeft geholpen om de kosten binnen de perken te houden en om gestructureerd een businessplan op te stellen."

Dick van Regteren
Directeur Genap

Vragen over de DHI-subsidieregeling? 

Onze klantadviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op
 

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?